Traffic Service Nederland behaalt trede 3 op de Veiligheidsladder

  • Home
  •  / 
  • Nieuws
  •  / 
  • Nieuws
  •  / 
  • Traffic Service Nederland behaalt trede 3 op de Veiligheidsladder

Traffic Service Nederland behaalt trede 3 op de Veiligheidsladder

Nadat een zorgvuldige audit met certificerende instantie Normec NCK werd doorlopen, heeft Traffic Service Nederland trede 3 op de Veiligheidsladder behaald. De audit werd op diverse locaties uitgevoerd. Naast het bezoeken van projecten werden er ook interviews gehouden met werknemers, variërend van uitvoerend personeel tot management. Auditoren waren onder de indruk van de stappen die TSNed heeft gezet op het gebied van veiligheid. De betrokkenheid van medewerkers is groot en gericht op de juiste veiligheidshouding, zowel binnen als buiten. Daarnaast valt op dat medewerkers elkaar durven aan te spreken en wordt er constant gekeken naar mogelijkheden waarop de veiligheid nog verder verbeterd kan worden. Het behalen van niveau 3 is voor ons een aanmoediging om door te gaan op deze ingeslagen weg, om ons continu te verbeteren en een vooruitstrevend bedrijf te zijn op het gebied van veiligheid.

Wat is de veiligheidsladder?

De Veiligheidsladder is een beoordelingsmethode om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag binnen bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De veiligheidsladder stimuleert het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen. Het doel is het terugdringen van het aantal onveilige situaties met minder incidenten (verzuim, schades) tot gevolg. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de score op de veiligheidsladder. De ladder kent een vijftal treden die iets zeggen over de veiligheidscultuur en -bewustzijn.

Traffic Service Nederland verzorgt veiligheid en doorstroming door verkeersmaatregelen. Zij beschikt over een grote hoeveelheid kennis en een groot assortiment materialen, waarmee alle mogelijke projecten kunnen worden uitgevoerd. Traffic Service Nederland bestaat uit 350 medewerkers verdeeld over 10 vestigingen in Nederland en is daarmee in staat om complete oplossingen te verzorgen door geheel Nederland, van ontwerp tot en met uitvoering. De bedrijfscultuur van Traffic Service Nederland wordt gekenmerkt door de kernwaarden Veiligheid, Verantwoordelijkheid en Vakmanschap.

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Communicatie. Dat kan door een e-mail te sturen naar cmi@tsned.nl.