Traffic Service Nederland zet zich in voor het goede doel

Het is gebruikelijk in zakelijk Nederland om jaarlijks de goede relatie met partnerbedrijven en onderaannemers te bevestigen middels het geven van een kerstgeschenk. Hoewel wij dit gebaar erg op prijs stellen, hebben wij besloten om hier een meer maatschappelijk verantwoorde invulling aan te geven.

In plaats van een kerstgeschenk vragen wij jaarlijks aan onze klantrelaties om het bedrag, dat normaal gesproken besteed zou worden aan een geschenk voor ons, te besteden aan een door ons vastgesteld goed doel. Dit goede doel wordt jaarlijks gekozen op basis van voorstellen van ons personeel. Het goede doel dat wij dit jaar hebben gekozen, is: Serious Request.

Wat doet Serious Request

Samen met heel Nederland haalt Serious Request geld op om ouders en kinderen te herenigen.

Iedereen kent het gevoel van vroeger, toen je als klein jongetje of meisje één van je ouders kwijtraakte in de supermarkt. Dat gevoel is voor ieder kind hetzelfde, waar dan ook ter wereld. Maar wat nou als je je vader of moeder helemaal niet mee terugvindt? Wat nou als je in en ander land terechtkomt waar ze een andere taal spreken? Wat nou als je vijf jaar oud bent en er niemand is die voor je zorgt?

Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen mensen naar elkaar op zoek. Vooral in conflictgebieden zoals in Nigeria en Democratische Republiek Congo worden familieleden uit elkaar gedreven. Maar ook natuurrampen zorgen ervoor dat ouder en kinderen elkaar uit het oog verliezen.

Met de opbrengst sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contract met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Indien u hieraan uw medewerking wilt verlenen, verzoeken wij u uw donatie te storten op IBAN rekeningnummer NL 25 ING B 0650095510, ten name van Traffic Service Nederland te Oss.

Het totale ontvangen bedrag zullen wij verdubbelen en overmaken naar Serious Request. Het uiteindelijke gedoneerde bedrag maken wij bekend op onze website.

Gezien het bovenstaande zult u begrijpen dat wij zelf ook geen geschenken aan onze relaties geven. De kosten welke hiermee bespaard blijven, doneren wij aan hetzelfde goede doel.