Traffic Service Nederland launching partner van Formula-Eindhoven

  • Home
  •  / 
  • Nieuws
  •  / 
  • Nieuws
  •  / 
  • Traffic Service Nederland launching partner van Formula-Eindhoven

Traffic Service Nederland launching partner van Formula-Eindhoven

Vol trots kondigen wij aan dat wij launching partner zijn van Formula-Eindhoven!

Formule-E is namelijk dé internationale race serie met 100% elektrisch aangedreven racewagens. Verreden op stratencircuits in wereldsteden als New York, Londen en Berlijn. Een rijtje waar Eindhoven graag tussen staat. Er is daarom een missie gestart om de Formule-E race naar Eindhoven te halen, om zo Eindhoven nadrukkelijk en aantrekkelijk wereldwijd te profileren.

Gezamenlijk DNA

Formule-E is de belichaming van een organisatie waar technologie, vernieuwing en duurzaamheid samenkomen. Dit zijn waarden die ook binnen onze organisatie een belangrijke rol spelen. De samenwerking met Formule-E is dan ook een perfecte match.

Sinds het ondertekenen van de Letter of Interest, in juni 2019, hebben initiatiefnemers Peter-Paul Laumans, Berry van Nes en Ed Winters belangrijke launching partners bereid gevonden om zich aan de organisatie te verbinden. Laumans vertelt hierover: “We zijn er trots op dat zoveel bedrijven in woord en daad achter onze ambitie staan. Zij erkennen dat Formule-E de raceklasse van de toekomst is en zien de meerwaarde voor deze regio én hun eigen organisatie. Vanuit overheden en bedrijfsleven heeft dit initiatief nu al zo’n breed maatschappelijk draagvlak dat Formula-E met ontzettend veel vertrouwen én positieve energie de bid-fase ingaat. Deze regio staat bekend om de kracht van samenwerken en out-of-the-box denken. En dát gaan we hiermee wederom bewijzen.” Aldus Formula-Eindhoven.

Met deze samenwerking verwelkomen wij een partner die past bij onze sportieve ambities.

Naast de Formula-Eindhoven zijn wij ook een partner van de Vuelta 2022.

Kijk voor meer sfeerbeelden ook eens op: https://formula-eindhoven.com/