Traffer servicebussen

Traffer servicebussen

Traffer is dé business unit van Traffic Service Nederland die zich heeft gespecialiseerd in de inzet van goed opgeleide en professionele verkeersregelaars.
Omdat de verkeersregelaars van Traffer altijd voor u klaar staan, staat Traffer klaar voor hen!

Werken aan de verkeersveiligheid doen we samen. Voor ons is veiligheid niet alleen veilig ons werk uitvoeren, maar ook werken met gezonde en gelukkige collega’s. Dit doen wij onder andere met deze speciaal ingerichte Mercedes Benz Vito bussen mét dubbele cabine, bestemd voor onze Traffer uitvoeringsbegeleiders om veilig kwaliteitscontroles en werkplekinspecties uit te voeren.

Tot de uitrusting behoren airconditioning, cruise control, bluetooth, navigatie, achteruitrijcamera, parkeersensoren, elektronische antislipregeling, start/stop-systeem, brake assist én zwaailichten, wat het besturen van deze bussen veilig en prettig maakt. Als aanvulling op de standaard uitrusting zijn deze bussen, speciaal voor onze verkeersregelaars, voorzien van o.a. een koffiemachine en drankenkoeler om iedereen op zijn tijd te voorzien van warme en/of koude dranken. De bussen zijn tevens ingericht met een complete en overzichtelijke bergruimte voor extra veiligheidsmaterialen en PBM’s zoals portofoons, maglites en lichtkegels om zo onze verkeersregelaars te kunnen voorzien van hun arbeidsmiddelen.