Buitendienst

  • Home
  •  / 
  • Buitendienst

Monteur Materieeldienst regio Noord-West Nederland

Voor onze Materieeldienst zijn wij op zoek naar een Monteur Materieeldienst voor regio Noord-West Nederland met als standplaats Utrecht. Een monteur bij onze materieeldienst is all-round inzetbaar en zorgt, zelfstandig dan wel in teamverband, voor efficiënt en effectief onderhoud aan ons materieel.

Monteur Bewegwijzering

Onze Monteurs Bewegwijzering zijn verantwoordelijk voor het veilig en correct plaatsen en onderhouden van permanente verkeersmaatregelen langs en boven wegen in Nederland.

Projectleider Grote Projecten

Als Projectleider Grote Projecten ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de voorbereiding, realisatie en afrondingsfase van grote wegenbouw projecten die complex zijn qua doorstroming en veiligheid.

Werfbeheerder

Als Werfbeheerder ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van alle taken op de werf zoals inname, opslag, kwaliteitscontrole en uitgifte van materialen. Je gaat leiding geven aan een team van 4 tot 8 werfmedewerkers. Je rapporteert aan de bedrijfsleider Gebouwen, Terreinen en Materialen.

Monteur Verkeersmaatregelen

Onze Monteurs Verkeersmaatregelen zijn verantwoordelijk voor het veilig plaatsen van tijdelijke en permanente verkeersmaatregelen langs wegen in Nederland.

Algemeen Medewerker Verkeer

Als Algemeen Medewerker Verkeer bij Traffic Service Nederland regel jij het verkeer op en rond wegen, snelwegen, kruispunten en bij evenementen. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid en doorstroming van het verkeer in Nederland.