Buitendienst

  • Home
  •  / 
  • Buitendienst

Projectleider Grote Projecten

Als Projectleider Grote Projecten ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de voorbereiding, realisatie en afrondingsfase van grote wegenbouw projecten die complex zijn qua doorstroming en veiligheid.

Werfbeheerder

Als Werfbeheerder ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van alle taken op de werf zoals inname, opslag, kwaliteitscontrole en uitgifte van materialen. Je gaat leiding geven aan een team van 4 tot 8 werfmedewerkers. Je rapporteert aan de bedrijfsleider Gebouwen, Terreinen en Materialen.

Monteur Materieeldienst

Als Monteur Materieeldienst onderhoud en repareer je ons wegbebakeningsmaterieel, draai je mee in storingsdiensten en draag je jouw steentje bij op het gebied van technische ontwikkelingen.

Monteur Verkeersmaatregelen

Onze Monteurs Verkeersmaatregelen zijn verantwoordelijk voor het veilig plaatsen van tijdelijke en permanente verkeersmaatregelen langs wegen in Nederland.

Algemeen Medewerker Verkeer

Als Algemeen Medewerker Verkeer bij Traffic Service Nederland regel jij het verkeer op en rond wegen, snelwegen, kruispunten en bij evenementen. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid en doorstroming van het verkeer in Nederland.