Aanpak Traffic Service Nederland voor glasvezelproject T-Mobile in Den Haag goed ontvangen

In opdracht van VolkerWessels Telecom is Traffic Service Nederland (TSNed) verantwoordelijk voor het verkeersmanagement op het glasvezelproject in de Haagse wijk Segbroek. TSNed verzorgt zowel de verkeersplannen als de feitelijke uitvoering van de benodigde maatregelen. Bovendien verloopt het contact met de gemeente Den Haag over afstemmingen en vergunningen direct via TSNed. De gemeente is tevreden over de aanpak van TSNed. Wegafzettingen brengt TSNed veilig en conform richtlijnen aan. 

Veiligheid is een onmisbaar onderdeel bij bouwwerkzaamheden en de aanbestedingsprocedures die vaak daaraan voorafgaan. Het plaatsen van alleen een paar hekken en kegels als afzetting en vervolgens weggebruikers aan hun lot overlaten is echt verleden tijd. De wegbeheerder, in dit geval de gemeente, stelt hoge eisen aan een wegafzetting en ziet hier ook scherp op toe. Een veilige wegafzetting moet voldoen aan de CROW96 richtlijnen die gebaseerd zijn op de Arbowet en wegenverkeerswet.

TSNed is de specialist op het gebied van  permanente  en tijdelijke verkeersmaatregelen. Bij alle activiteiten opereert TSNed volgens de methode veiligheid, doorstroming en bereikbaarheid.